De Magiėr Ontwaakt
 

                
                              
                                   
De Magiėr Ontwaakt          

                                             Hoog op de kliffen is het uitzicht weids
 


1. Kernwoorden
     - Mannelijkheid
     - Macht
     - Trots
     - Doorbraak


2. Beschrijving
Op dit kunstwerk is een volwassen man te zien, die in een slaaphouding ligt. Hij ligt als het ware in een cocon van bruine aarde, zoals een rups zich ingesponnen heeft voordat hij een vlinder wordt. Om hem heen is een vuur te zien dat hem bijna bereikt heeft. Het is het vuur dat hem te heet onder de voeten zal worden. De man in de cocon heeft geen overzicht en hij hoort de stem van zijn intuļtie niet. Hij heeft al heel lang dezelfde verstarde houding in zijn emoties en overtuigingen. Op een gegeven moment, als het vuur te heet wordt, komt hij uit zijn isolement en richt zich op. Zoals een magiėr die ontwaakt of een rups die een prachtige vlinder wordt, zo komt ook hij uit zijn cocon en wordt een bewust levend mens. Op weg naar een groter besef van zichzelf en in verbinding met al wat leeft.


3. Boodschap

Trek je deze kaart als man of vrouw, dan kunnen de symbolen verschillende aspecten belichten van de mannelijke energie die in ieder mens aanwezig is.

Deze kaarttrekking wordt je aangeboden door Roelien de Lange. Deze on-line versie is een ingekorte versie van het 'Sjamaans Spiegel Orakel'. In de volledige versie van het 'Sjamaans Spiegel Orakel' zijn de volledige teksten plus nog eens bij iedere kaart Zeven Stappen met Creatieve Oefeningen plus reisverhalen over het ontstaan van het betreffende kunstwerk toegevoegd. Het 'Sjamaans Spiegel Orakel' is bij de meeste New Age boekwinkels in Nederland verkrijgbaar.