Levenskracht
 

                
                              
                                       
   Levenskracht

                     Het mannelijke en vrouwelijke ontmoeten elkaar1. Kernwoorden
     - Levenskracht
     - Wederzijdse aantrekkingskracht
     - Menselijke liefde
     - De vijf elementen2. Beschrijving
Op dit kunstwerk zijn een man en een vrouw in omhelzing afgebeeld. Onder hen brandt het vuur van hun gezamenlijke passie. Het is hier de gloeiende lava die uit de kern van onze planeet naar boven komt. Links van hen reiken planten in een eeuwige groeibeweging naar het licht. Deze golvende beweging die ook in het liefdesspel terugkomt wordt rechts in de zee voortgezet.


3. Boodschap
Op deze kaart staat de menselijke liefde centraal. Heb je deze kaart getrokken dan is er een grote kans dat er een liefdesuitwisseling gaat komen. Ook kan het van belang zijn om een bestaande relatie nieuwe levenskracht te geven. Eerst zul je daar iets voor moeten doen. Elke relatie heeft voeding, tijd en aandacht nodig.

Deze kaarttrekking wordt je aangeboden door Roelien de Lange. Deze on-line versie is een ingekorte versie van het 'Sjamaans Spiegel Orakel'. In de volledige versie van het 'Sjamaans Spiegel Orakel' zijn de volledige teksten plus nog eens bij iedere kaart Zeven Stappen met Creatieve Oefeningen plus reisverhalen over het ontstaan van het betreffende kunstwerk toegevoegd. Het 'Sjamaans Spiegel Orakel' is bij de meeste New Age boekwinkels in Nederland verkrijgbaar.