Roelien de Lange

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Naar boven

 

 

Coaching     

       


Coachingspraktijk
OP VERZOEK BEGELEIDT ROELIEN MENSEN BIJ MIJLPALEN IN HET LEVEN dmv. VAN COACHING OF RITUELEN.  Mensen die met het Lets systeem o.i.d. werken kunnen coaching eventueel ruilen.

Welkom in mijn coachingspraktijk waar ik mensen ondersteun op hun weg naar een heldere levensvisie. Ik zal je zeker dichter bij de oerbron in jezelf kunnen brengen en stem mij daarbij af op jouw behoefte en jouw levensproces.
Als je voor het eerst komt hebben we eerst een intake gesprek van ongeveer een uur. Daarna, na een kleine pauze, kunnen we als we dat beiden willen een sessie van 2 uren hebben. Normaal duurt een coaching 3 uur bij mij.

Ik werk vaak in de natuur of in de ruime wilgenhut met vuur en ook wel in de gezellige cursusruimte die er een beetje als een betimmerde hut uitziet.

Ik heb heel veel met Indianen gewerkt en het zit in mijn leven verweven.

Technieken die ik onder andere gebruik zijn: de 4 Sjamaanse principes, reiniging, heling, aarding, trance reizen, ook in vorige levens, empowerment. Losmaken van oude banden, voice-dialogue, dromenwerk, aurareiniging, creatieve therapie zoals schilderen of boetseren, rituelen, transformatiewerk in de zichtbare en onzichtbare wereld en intuÔtieve natuurbeleving.
Extra: De trancereis-CD "Reizen door tijd en ruimte" door Roelien de Lange en collega's ontvang je gratis na afloop van een coaching om thuis verder te gaan. (De waarde is € 15.) Klik hier voor meer CD-plezier.

Ook begeleid ik mensen bij rituelen, zoals belangrijke verjaardagen, man-vrouw worden, veranderingen in de werksituatie, rouw, doop, huwelijk, afsluitingsfasen en de levensloop.
Zie ook mijn
rituelen boekje, Ankertje 301.

Huwelijks-ceremonie:
Ook begeleid ik incidenteel alternatieve huwelijks-ceremonieen op maat,
(voor het boterbriefje zelf moet je wel bij het stadhuis zijn).
Centrum Kristalpunt in de mooie natuur van landgoed Hackfort is een heerlijke plek voor een ceremonie. Je kunt alle mogelijkheden met mij overleggen, ook per telefoon.


Coaching in de natuur
Een inhoudsvol gesprek tijdens een wandeling door de bossen en de velden. Daarbij vormen het seizoen, de bomen en de dieren die we tegenkomen een spiegel voor wat er op dat moment in je leven gebeurt. Wijze Indianen leven in een vorm van synchroniciteit waarbij alles met elkaar in verbinding staat. Niets is toeval, alles valt je op unieke wijze toe. Een cliŽnt liet weten:
'Na een nare ziekte wilde ik mijn leven veranderen. In een serie sessies hielp Roelien mij te bevrijden van belastende bindingen uit het verleden en meer in mijn eigen kracht te gaan staan. Ook hielp ze mij het contact met bomen en de natuur te versterken. In het afsluitingsritueel, waarin ik oude dingen begroef, vlogen twee buizerds boven ons. Hun vleugels waren als goud in het zonlicht, dat voelde als een zegen.'


Coaching en creativiteit
Vaak is het heel helend (deels) non-verbaal te werken.
Als creatieve therapeute weet ik dat er veel heling ontstaan kan door transformatie tekeningen,
door dans of door het werken met klei. Hiervoor hoef je geen aanleg te hebben, soms werken we zelfs met de ogen dicht. Het eindresultaat kan onderdeel worden van een transformerend ritueel.


Coaching en dromenwerk
In de vijftien jaar dat ik als dromentherapeute werk komt het sterk naar voren dat mensen initiaties bij mijlpalen in hun leven ook in hun dromen beleven. Soms weet het onbewuste al wat er gaat gebeuren en geeft dan in krachtige symbolen inspiratie. Ik wil deze bijzondere dromen de plek geven die zij verdienen. Ze kunnen dan een onderdeel vormen van de coaching.


Locatie
Ik woon op een van de mooie oude boerderijen van het landgoed Hackfort, nu eigendom van Natuurmonumenten, dicht bij Vorden en Zutphen. Bij opgave ontvang je een reisbeschrijving en advies over treinen en de regiotaxi of een mooie wandeling vanuit Vorden via landgoed
Hackfort naar ons huis.


 

Voor meer informatie:  
tel. 0575 - 44 21 76
of email 

 

© Roelien de Lange